O meni

Ime mi je Branka Zorko. Po struci sam diplomirani inženjer prehrambene tehnologije i mr. sc. kemije. Godine 2003.  sam započela, a 2007. završila feng shui školovanje u tadašnjoj Feng shui akademiji u Zagrebu (sadašnja Biovizija). Od 2014. godine sam tek sporadično radila kao feng shui savjetnik, uz drugi posao. Sada mi je feng shui glavni posao.

Kako sam došla do feng shuija ili kako je feng shui došao do mene

Počelo je sa završetkom mojeg magistarskog rada iz kemije. Jedna velika životna cjelina je završila, a ja sam umjesto radosti i zadovoljstva osjećala samo prazninu. Sve je to nastalo zbog napora i preopterećenja obavezama. Nekoliko tjedana sam se pitala zašto je tako. I, jednog dana, kupim časopis koji je, na dvije stranice, s malo teksta, nešto slika, ukratko opisivao  dobar i loš raspored stvari u stanu. Odmah sam uvidjela da imam loših kombinacija kod kuće i, gotovo odmah, počela po kući premještati slike i mijenjati raspored nekih stvari prema uputama iz onog časopisa. Uz neizbježno beskrajno čuđenje ukućana, naravno. Također sam napravila veliko spremanje u svojoj sobi (čitaj: izbacila sve što tamo ne treba biti) i počela promatrati kako se situacija razvija. Nakon dva tjedna sam upoznala ljude iz osječkog Društva radiestezista i od tada više ništa nije bilo isto.

Kao da je netko zatvorio vrata od sobe zvane “praznina” i počeo je drugi dio moga života. Čisteći svoju sobu od “drloga”, zapravo sam očistila kut Novih znanja u stanu i tako zakoračla u feng shui. Doslovno su nova znanja hrlila prema meni. U Društvu radiestezista nisam naišla na one koji poznaju feng shui, ali sam naučila nešto o radiesteziji, makrobiotoci, tai chi chuanu i chi kungu, astrologiji i drugim ezoteričim temama koje su me oduvijek zanimale. Kasnije sam naučila da je sve to sastavni dio feng shuija u širem smislu.

Uslijedilo je znatiželjno čitanje knjiga  i potraga po internetu za znanjima o feng shuiju , od 1998.pa sve do 2002.godne. Zatim sam odlučla pronaći učitelja feng shuija kako bih upotpunila svoje znanje i tako došla do  Feng shui akademije u Zagrebu

Feng shui i srodna znanja su mi pomogla u rješavanju mnogih životnih situacija, što je dovelo i do odluke da uz pomoć tih znanja pomognem drugima da pronađu sebe i poprave kvalitetu svoga života.

Zanima Vas više? Pošaljite upit.