Feng shui u poslovnom prostoru

Vještina uređenja prostora u kojem živimo odnosi se i na uređenje prostora u kojem radimo. Ispravno uređenje prema feng shui pravilima pospješit će poslovanje i međuljudske odnose. Ako tek otvarate poduzeće, krenite odmah s ispravnim nazivom u pravo vrijeme. Ukoliko već imate poslovni prostor, unesite pozitivne promjene. Naravno, kao što će feng shui rješenja biti prilagođena veličini stambenih prostora, tako će i feng shui poslovnih prostora biti usklađen s njihovom veličinom i specifičnostima poslovanja.

VIŠE

FENG SHUI UREĐENJE DOMA

Feng shui vam može pomoći kada uređujete postojeći ili novi stambeni ili poslovni prostor, kada kupujete novu kuću ili stan, kada gradite kuću i u ključnim fazama pripreme za gradnju (na pr. izbor parcele te pozicija i orijentacija kuće na parceli).
Osim analize prostora, važnu ulogu ima analiza povoljnog vremena i smjera za važne aktivnosti (smjerologija), kao što su preseljenje, kupovina kuće/stana ili izbor parcele za gradnju.

VIŠE

ASTROLOGIJA 9 KI

Ova astrologija se bazira na 9 zvijezda koje se jednostavno nazivaju brojevima od 1 do 9. Svaka zvijezda ima svoje odlike vezane uz karakter osobe kao i niz drugih odlika, slično drugim astrološkim sustavima. Upoznavajući naše zvijezde, naš svojevrsni natalni horoskop, upoznajemo sebe. Također možemo saznati kakva je kvaliteta naših odnosa u obitelji, na poslu i t.d., zašto se s nekim slažemo, a s nekim smo u zavadi.

VIŠE

SMJEROLOGIJA

Prije preseljenja (bilo iz jednog stambenog prosotra u drugi ili s jednog posla na drugi) kao i prilikom planiranja većih i/ili važnih putovanja dobro je provjeriti da li krećemo u dobrom smjeru. Tu pomaže feng shui smjerologija koja se bazira na astrologiji 9 ki (devet zvijezda).

VIŠE

NUMEROLOGIJA (KALDEJSKA)

Saznajte koji su vaši povoljni datumi za važne aktivnosti i koji su vaši sretni brojevi. Provjerite da li vam vaše ime i prezime donose dobru energiju. Numerologija nam pomaže da da upotpunimo znanje o sebi i našim bližnjima, bilo da krećemo samo s brojevima ili nakon što smo već nešto saznali iz astrologije. Saznajte što vam numerološka analiza još može pružiti

VIŠE

Samo riječi hvale!

Kad u životu želite preurediti stan, ali ne samo da lijepo izgleda nego da se osjete fine vibracije i protok umirujuče energije, da se u njemu svi osjećaju dobro; Kada donosite odluku za pokretanje novog posla; Kada ste u dilemi da li krenuti na veliko putovanje ili ne ; I u rješavanju puno drugih problema pomoći će Vam ova predivna žena, usklađujući Vas sa učenjem Feng shui-ja. Zahvaljujući njoj i njenim savjetima, u našim životima unesene su najfinije promjene. PROVJERITE što može učiniti za Vas.

D. Č. iz Vinkovaca

Branku poznajem desetke godina, prateći njen duhovni put. Različite tehnike kojima se bavila pomagale su joj da izraste u osobu koja ima što ponuditi. Njena najveća ljubav je definitivno Feng shui i u toj oblati se educira niz godina. Posvećenost, nesebičnost i stručnost u svemu što radi ulijeva povjerenje.

L. B. iz Osijeka

U početku sam bio skeptičan ali kada sam promijenio određene detalje u stanu, život mi se znatno promijenio. Čovjek ne bi vjerovao šta se može postići jednostavnom promjenom prikladnih slika na zidovima Biljke su unijele čudesnu atmosferu u stan, pogotovo u kutu novca. :) A preseljenje je posebna priča. Poslušao sam Brankin savjet u vezi smjera: život u novom stanu, u koji sam preselio, donio je razne pozitivne promjene.

S. Z. iz Zagreba

Naručite uslugu ili postavite pitanje u vezi usluge!