Numerologija (kaldejska)

Što je numerologija?

Numerologija je iskustvena znanost koja proučava osobine brojeva. Brojevi nam pomažu da opišemo vremenske, prostorne i druge pojave u svakodnevnom životu i znanosti. Također nam pomažu  u razumijevanju nas samih t.j. naše prirode i naše okoline.

Kaldejska numerologija je dobila ime po pokrajini u Mezopotamiji. Nastala je oko 3500 godina prije nove ere. Svako slovo ima svoj broj. Postoje i druge numerologije, kao pitagorejska ili hebrejska, koje dodjeljuju brojeve slovima po decimalnom računanju i abecednom redu. Svaki broj ima svoju vibraciju i zasebne osobine. Koristeći numerološku tablicu,  svaki naziv ili ime može se pretvoditi u broj i saznati njegovu prirodu i značenje.

Kako nam numerologija može pomoći?

Prema datumu rođenja možemo saznati:

  • povoljne i nepovoljne dane u mjesecu za aktivnosti (nazovimo ih “sretni” i “nesretni” datumi);
  • da li nam je povoljan vaš kućni broj, broj registarske tablice, broj telefona kao i drugi brojevi koje učestalo koristimo;
  • kvalitetu slaganja između osoba (obitelj, supružnici, kolege na poslu i t.d.);
  • da li nam je povoljno ime i prezime i nadimak (tko ga ima);
  • da li su  povoljni nazivi  koje koristimo.

Navedeno se odnosi i na postojeće brojeve, imena i nazive. Najčešće nam je zanimljivo ono što  koristimo sada. Pored toga, moguće je značenje i povoljnost provjeriti i za nešto iz prošlosti. Tako možemo saznati kako je to utjecalo na nas. Isto tako, provjera može biti i za nešto što ćemo koristiti u budućnosti.

Na primjer, posebno važna može biti promjena prezimena prilikom sklapanja braka. Isto tako, moguće je provjeriti da li je povoljan naziv firme koju tek planiramo otvoriti. Uz to, bilo bi dobro provjeriti kada je povoljan datum za registraciju nove firme. Ovdje vrijedi pravilo: Bolje prije nego kasnije.

Ukoliko neki od brojeva ili imena nisu povoljni, moguće je napraviti korekcije.

 

Numerološka analiza je nadopuna astrološkoj analizi.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.