Numerologija (kaldejska)

Što je numerologija?

Numerologija je iskustvena znanost koja proučava osobine brojeva. Brojevi nam pomažu da opišemo vremenske, prostorne i druge pojave u svakodnevnom životu i znanosti. Također nam pomažu  u razumijevanju nas samih t.j. naše prirode i naše okoline.

Kaldejska numerologija je dobila ime po pokrajini u Mezopotamiji. Nastala je oko 3500 godina prije nove ere. Svako slovo ima svoj broj. Postoje i druge numerologije, kao pitagorejska ili hebrejska, koje dodjeljuju brojeve slovima po decimalnom računanju i abecednom redu. Kaldejski sustav se zasniva na fonetskoj vibraciji imena, odnosno, kvaliteti izgovora nekog jezika. Svaki broj ima svoju vibraciju i zasebne osobine. Koristeći numerološku tablicu,  svaki naziv ili ime može se pretvoditi u broj i saznati njegovu prirodu i značenje.

Kako vam numerologija može pomoći?

Prema datumu vašeg rođenja možete saznati:

  • povoljne i nepovoljne dane u mjesecu za vaše aktivnosti (nazovimo ih “sretni” i “nesretni” datumi);
  • da li je za vas povoljan vaš kućni broj, broj registarske tablice, broj telefona kao i drugi brojevi koje učestalo koristite;
  • kvalitetu slaganja između osoba (obitelj, supružnici, kolege na poslu i t.d.);
  • da li je za vas povoljno vaše ime i prezime te nadimak, ako ga imate;
  • da li su za vas povoljni nazivi  koje koristite.

Navedeno se odnosi i na postojeće brojeve, imena i nazive. Najčešće nam je zanimljivo ono što  koristimo sada. Pored toga, moguće je značenje i povoljnost provjeriti i za nešto što ste prije koristili. Tako možete saznati kako je to utjecalo na vas. Isto tako, provjera može biti i za nešto što ćete tek koristiti.

Na primjer, posebno važna može biti promjena prezimena prilikom sklapanja braka. Isto tako, možete provjeriti da li je povoljan naziv firme koju tek planirate otvoriti. Uz to, bilo bi dobro provjeriti kada je povoljan datum za registraciju nove firme. Ovdje vrijedi pravilo: Bolje prije nego kasnije.

Ukoliko neki od brojeva ili imena nisu povoljni, moguće je napraviti korekcije. U tom slučaju, dobro je da budete spremni na promjene.

Navedeno je ono što je najčešći predmet numerološke analize. Naravno da to nije sve. Ukoliko imate druga pitanja u vezi imena, naziva i brojeva, slobodno se obratite.

Analizu brojeva, imena  i naziva šaljem u pisanom obliku, e-mailom ili poštom, prema dogovoru.

Numerološka analiza je nadopuna astrološkoj analizi.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.