Još o smjerologiji

Prema astrologiji 9 KI, godina 2018. počinje tek 4. veljače 2018., a, do tada još uvijek vrijede postavke 2017. godine. To znači, ako vam je prošle zapadne godine bilo super, onda će tako biti još do 4. veljače.  Ako vam nije bilo super, onda se to nastavlja do 4. veljače, pa, izdržite još malo. Moguće su manje varijacije. Tako je i s kombinacijama između…

Naročito obratite pažnju na aktivnosti koje ste obavljali u smjeru sjevera ili juga, gledajući od vašeg doma, ako se radi o privatnim poslovima, odnosno, od lokacije vašeg posla, ako je nešto poslovno. Sve do 4. veljače 2018. godine djeluje vrlo loš utjecaj za sva kretanja u tim smjerovima. Pogotovo ako ste selili posao ili dom. Utjecaj koji kvari sve ili gotovo sve.

Od 4. veljače 2018. situacija sa smjerovima se mijenja, ali na liniji sjever- jug ostaje i dalje podjednako loše.

Važno je da priča sjever- jug vrijedi za sve, bez obzira na astrologiju (i uvjerenja).

Loš smjer je poput tigra s mladunčetom. Tigar, odnosno, tigrica, nije za vas zainteresirana dok ste na pristojnoj udaljenosti i mirujete. Ali, ako se počnete približavati, situacija se mijenja i postaje opasno.

Tako vam je nekako sa sjeverom i jugom. Nema velike razlike između 2017. i 2018. kad se radi o ovim smjerovima.

Učinak ostalih smjerova na naše aktivnosti u 2018. zavisi od osobne astrologije. Kada jednom “pokrenemo” smjer, onda nema nazad, nema “undo”. Moguće je samo razmotriti korekcije novonastale situacije.

Da ne bi ostalo sve crno, imajmo na umu da loš utjecaj možemo izbjeći ako smjerove prema sjeveru i jugu ne koristimo. Ako se baš mora ići u tim smjerovima, onda je potrebna psihička priprema. Razmislite kako  možete koristiti druge smjerove.  Bez obzira što ove zadnje rečenice zvuče banalno (kao u Zvjezdanim stazama, kada je sporedni lik Vulkancu Spocku rekao da je (parafraziram) njegova najveća sposobnost u tome da detaljno objašnjava ono što je očito), upravo ono što je očito često ne vidimo ili jednostavno ne obraćamo pažnju. A onda poslije slijedi: “E, znao/la sam…” nakon što je mlijeko već proliveno.

I još nešto: često nas loš smjer upozorava tako da nam ne uspijeva ono što pripremamo za ostvarenje ideje u tom smjeru, čak prije nego smo napravili prvi korak fizičkog kretanja. Javljaju se smetnje, ne možemo ostvariti komunikaciju s osobama koje nam trebaju, kolege otkazuju suradnju, gubimo predmete ili nam ne stiže naručeno i događaju se slične manje ili više “čudne” situacije. To je ono na što treba obratiti pažnju.

Zanima Vas više? Pošaljite upit.