Kako vam smjerologija može pomoći

 

Vjerojatno ste se u životu barem jednom zapitali da li ste trebali izabrati drugi put za putovanje, drugu kuću ili stan za preseljenje, drugo radno mjesto, drugi grad… u odnosu na ono što ste izabrali. Ako je to bilo vaše pitanje, onda znači da ste zbog nečega nezadovoljni svojom odlukom. Ako postoji nezadovoljstvo nekom odlukom kojom ste već zakoračili u nešto novo, onda vas ta odluka proganja. To je kao kada na pr. sami ličite sobu i pri tome je negdje na zidu, gdje je vidljivo, ostala mrlja. Ta mrlja je onda dugo vremena prvo što vidite kada uđete u tu sobu, iako većina vaših ukućana i gostiju to uopće ne primjećuje. Tako je i s odlukama.

Da biste izbjegli takve situacije, možete provjeriti je li smjer vaših putovanja i preseljenja dobar. Smjerologija  je sastavni dio feng shuija i počiva na istim astrološkim osnovama. Ako ste u nedoumici npr. oko  dužeg putovanja ili preseljenja ili  imate više varijanti na umu, provjerite smjerologiju.

Što to znači? To znači da možete saznati u koje vrijeme vam je povoljan smjer koji razmatrate ili, ako ste definirali vrijeme kada želite nešto napraviti, koji smjer vam je za to najbolji.

Za provjeru povoljnosti smjera potrebna mi je adresa lokacije s koje krećete i adresa lokacije na koju putujete ili preseljavate. Nije dovoljno reći “idemo na sjever”. Potrebno je točno odrediti, uz pomoć kutomjera i koristeći zemljopisnu kartu, u kojem smjeru idete. No, to je moj dio posla.

Utjecaji u vremenu i prostoru se mijenjaju. Mjesečni i godišnji utjecaji su u stalnoj promjeni. Za bolje snalaženje u tim stalnim promjenama pomaže nam astrologija osoba, prostora i vremena. Stari Kinezi su imali običaj reći da se ključni događaji u životu čovjeka odvijaju prema volji Neba. Ali, Nebo ne ispunjava želje samo tako. Ono želi da se i sami potrudimo. A, kada provjerimo sve što je potrebno tada lakše donosimo pravu odluku.

Zanima Vas više? Pošaljite upit.